Bio HCG Dieet


Het Slim Swift dieet werkt met Bio HCG. In 23 dagen kun je 8-10% van je lichaamsgewicht verliezen. Bio HCG zorgt er in combinatie met een strikt dieet voor dat alleen het mobiele vet (op de heupen, buik en billen) beschikbaar wordt gesteld om gebruikt te worden als energiebron. Het vetweefsel wordt actief omgezet in energie waardoor er slechts een licht tot geen hongergevoel ervaren wordt. Het dieet is dan ook niet vol te houden zonder het gebruik van de Bio HCG vloeistof. Dankzij het afvalmechanisme dat geactiveerd wordt door Bio HCG, worden de hersenen als het ware gereset, wordt de stofwisseling niet vertraagd en zal er geen jojo-effect plaatsvinden na het dieet.

 

Tijdens het dieet heb je de keuze uit verschillende soorten groenten, vlees en fruit. Om het dieet vol te houden en genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen is het belangrijk om de bijgeleverde instructies te volgen.

Dit dieet is ook geschikt voor vegetariërs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Het product

Slim Swift Bio HCG is een hormoonvrij voedingssupplement

en wordt geproduceerd in Nederland.


FAQ

Wat is HCG en hoe werkt het?

HCG, humaan choriongonadotrofine, is een hormoon dat natuurlijk voorkomt in het menselijk lichaam. HCG wordt ook wel het zwangerschapshormoon genoemd en zorgt er tijdens de zwangerschap voor dat er vet omgezet kan worden in energie voor zowel de moeder als de foetus. Dit is een oermechanisme dat op gang komt wanneer er onvoldoende energie wordt aangeleverd uit voedsel.

 

Hoe helpt Bio HCG met afvallen?

In combinatie met een streng dieet activeert Bio HCG het hierboven beschreven oermechanisme. Het abnormale vetweefsel wordt omgezet in energie, waardoor je afvalt. Bio HCG bevat geen echte hormonen en de hoeveelheid die nodig is om het effect na te bootsen is minimaal.

 

Wat is 'Bio HCG dieet'?

Het HCG dieet is een revolutionaire manier om gewicht te verliezen zonder jojo-effect. Tijdens de kuur wordt je stofwisseling namelijk gereset waardoor je na de kuur niet extra snel aankomt als je een normaal gezond voedingspatroon volgt. Origineel is het HCG dieet ontwikkeld rond 1950 door Dr. A. T. W. Simeons. Omdat het gebruik van HCG voor afvaldoeleinden in het verleden in opspraak is geweest, heeft men Bio HCG ontwikkeld: een hormoonvrij alternatief met dezelfde eigenschappen en werking als HCG.

 

Het HCG dieet is gebaseerd op het gebruik van lichaamseigen hormonen om het vrijmaken van opgeslagen vet te stimuleren. In zijn onderzoek ontdekte Dr. Simeons dat zwangere vrouwen een hormoon vrijmaken dat het lichaam stimuleert energie uit opgeslagen vet om te zetten in energie, in plaats van vet op te slaan. Door dit hormoon te gebruiken was het mogelijk voor mensen die niet zwanger waren (en zelfs voor mannen) volgens dit proces het opgeslagen abnormale vet snel, effectief en veilig kwijt te raken.

 

Zoals eerder genoemd komt dit proces alleen op gang wanneer men zich aan een strikt en specifiek dieet houdt. De wetenschappelijk geselecteerde voedingsmiddelen bevatten alle benodigde voedingsstoffen en bevatten weinig calorieën, wat het vetverlies stimuleert. Dit is essentieel voor de effectiviteit van het HCG dieet.

 

Hoeveel gewicht kan ik verliezen tijdens een kuur van 23 dagen?

Hoeveel gewicht je verliest tijdens het dieet hangt af van verschillende factoren, zoals je startgewicht en je fysieke activiteit tijdens het dieet. Over het algemeen geldt dat je 8-10% van je lichaamsgewicht kunt verliezen in 23 dagen. Bedenk daarbij dat centimeters belangrijker zijn dan kilo's voor het uiteindelijke visuele resultaat. Het kan namelijk zo zijn dat je voor het dieet te weinig water in je lichaamscellen hebt. Dit normaliseert tijdens de kuur. Je verliest vet en neemt tegelijkertijd water op, waardoor de weegschaal stil staat. Het is dus aan te raden nast een weegschaal ook een meetlint te gebruiken om de resultaten bij te houden. Voor en na foto's geven ook altijd een goed beeld van het resultaat.

 

Wie kan het Bio HCG dieet volgen?

Zowel vrouwen als mannen kunnen het dieet veilig volgen. Ook voor ouderen is het dieet geschikt. We hanteren een minimum leeftijd van 18 jaar. Gebruik geen Bio HCG als je zwanger of lacterend bent. Het Bio HCG dieet werkt altijd en bij iedereen, mits je het dieet strikt volgt.

 

Heeft Bio HCG bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Bio HCG zelden bijwerkingen. Het is mogelijk dat je duizelig wordt of lichte hoofdpijn ervaart tijdens de eerste paar dagen van het dieet. Dit komt doordat het mechanisme tijd nodig heeft om op gang te komen. Dit is niets om je zorgen over te maken en gaat na een paar dagen vanzelf weer over. Als dit aanhoudt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. HCG wordt al meer dan 50 jaar lang gebruikt als afslankmiddel en er is genoeg bewijs om de veiligheid ervan te onderbouwen.

 

Wat mag je eten tijdens het dieet?

Tijdens het dieet mag je onder andere een aantal soorten fruit, groente, vlees en vis eten. In de bijgeleverde instructiefolder staat precies beschreven welke voedingsmiddelen gegeten mogen worden. Het is heel belangrijk dat het dieet strikt gevolgd wordt. Het dieet is ook te volgen door vegetariërs. Neem voor de lijst van toegestane vleesvervangers contact met ons op.

 

Heeft Bio HCG invloed op de anticonceptiepil?

De anticonceptiepil is tijdens het Bio HCG dieet nog steeds betrouwbaar.


Meer weten?

Wil je meer informatie over het Slim Swift dieet? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.